luni, 21 martie 2011

Ce am mai înțeles eu din presa românească(II)


web-traian-basescu-mediafax-foto-stefan-micsik
       El presidente of Sulaina Ceanăl,beligerantul matroz, a ieșit azi în presă să își dea cu părerea despre Libia și cam ce ar trebui să facem noi pentru a elibera boborul libian de opresor. Asta dupa ce mai zilele trecute il faultase scurt pe musiu Sarkozy probabil suparat ca nenea Nicolas si tanti Angela nu il lasa si pe Traienel in Schengen. Pe scurt , azi, tatăl Ebei deplânge ( parcă și văd lacrimile de șprițar cabotin formându-se sub geană ) soarta crudă hărăzită libienilor .  Hai sa mori tu Chiorule! In 2006 te-a cam sictirit Colonelu' este?! Vizita de atunci la Tripoli nu numai ca nu a dus la recuperarea datoriei Libiei către România dar a cauzat și răcirea gravă a relațiilor diplomatice. Cum ar zice progenitura lu matale : In viață poți să ai și eșecuri și succesuri! Interesul nostru ar fi sa ne asigurăm că oricine ar fi la putere în Libia va plăti. Despre asta nu discuți ori s-a tranșat ''amical''  la un Chivas Regal?
    Acum se ridică problema trimiterii de trupe și a poziției României față de conflictul respectiv  Ce ne spui tu până la urmă ?România este solidară cu ONU dar în ceea ce privește intervenția se pare că e ca în bancurile cu Radio Erevan : am vrea să ne băgăm dar e arcașul bolnav.
              In concluzie noi ii sprijinim pe toți . Moral.

3 comentarii:

  1. ..esecuri, sau "politicaly correct" ..."esece". Sa nu uitam: avem ceea ce meritam! (chiar daca n-am fi meritat toti asta, s-a demonstrat ca majoritatea decide!!):D

    RăspundețiȘtergere
  2. esti mortal , imi place la nebunie ce scri si te urmaresc in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc pentru cuvintele frumoase si v-as ruga sa folositi nume de utilizator pe viitor pentru a va putea raspunde mai usor.

    RăspundețiȘtergere