duminică, 6 martie 2011

Cum sa ''minti'' o mahmureala...

      Cu totii cunoasteam infernala ''dimineata de dupa'': Te trezesti cu senzatia unui pickhammer in interiorul cutiei craniene , stomacul are comportamentul vulcanilor noroiosi , lumina zilei iti arde retina iar simturile directiei si al echilibrului iti sunt complet bulversate. Da! Ai o mahmureala de zile mari . Rusinea noptii precedente e o problema pentru mai tarziu fiindca acum corpul tau este prioritatea numarul unu. Medical vorbind nu ai cum sa scapi de efectele ''intoxicarii cu alcool'' . Despre leacuri de mahmureala s-a tot vorbit insa niciunul nu este complet eficient. Cel mai stupid remediu dupa mine este ''cui pe cui se scoate'' . Singurul lucru pe care il realizezi cu treaba asta e ca practic amani mahmureala . Si crede-ma...cand se va intoarce ...se va intoarce ca sequelul de la Batman: mai mare , mai puternica si mai lunga!!!
     Din experienta personala nu cred ca  exista leac. In forme mai acute sau mai moderate tot vei simtii ca poate nu trebuia sa combini tequila cu vin sau ca ultima bere nu isi avea rostul. De dragul distractiei am scotocit un pic cu ajutorul prietenului ''gugal''. Cel mai interesant rezultat vi-l prezint mai jos :

2 comentarii:

  1. nu stiu ce sa zic despre bacon...iar dupa Bloody Mary nu prea ma dau in vant..dar doar de dragul conversatiei voi incerca prima sugestie data viitoare cand ma imbat..:))) doar de dragul conversatiei da?:P

    RăspundețiȘtergere