marți, 3 mai 2011

Românii și scutul

Pentru că Emil Boc rezolvă criza economică , ce se gândi Băsescu? Ia să trecem noi la chestiuni mai presante cum ar fi instalarea unui scut-antirachetă american ! Dacă pentru nesimțire ,hoție, prostie, sărăcie și ignoranță nu era nevoie de nici un fel de scut , măcar de teroriști și bombardele iraniene să ne ferim . Sau probabil guvernanților noștri chiar le-a intrat bine în cap că timp de secole la rând poporul român a apărat fruntariile Europei de hoardele năvălitoare cu sabia și …evident…SCUTUL! . Acum se tot aude ba că banii pentru realizarea acestui scut , format din baterii de rachete , vor fi dați de guvernul SUA în mare lui mărinimie și că noi venim doar cu chestiuni mărunte , de infrastructură , ba că am suporta și noi din costuri . Dacă e a doua variantă , înseamnă că suntem proștii clasei . Nu că altfel am excela prin inteligență cu mișcarea asta . Mie unul îmi plăcură declarațiile primarului de la Deveselu care e incitat maxim de venirea americanilor . El incitat dar nu mai mult decât fetele din localitate . O fi făcut omu referendum? Se văd deja țoapele neveste de GI JOE? Sau ca și guvernul or să pună botu’ la două gume de mestecat și o plimbare cu gipu’ ?  În orice caz , fetele par să se inspire de la  poziția asumată de piticul atomic de la Victoria . Ușor îndoite de șale . Evident de la greutatea scutului ce-l vor purta !

3 comentarii:

  1. Asa... Chiar crezi ca as mai putea comenta ceva in plus? Ai spus tot! Un neam in care prostia, fudulia si curvia sunt la putere!
    Pacat de frumoasa noastra tara...

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt prea multe de spus si prea putin timp si nervi ca sa le spunem . Si urechi sa auda din ce in ce mai putine . Ne ramane sa radem dar e cam amar rasul.

    RăspundețiȘtergere
  3. mda... ceea ce am avea de spus se rezuma tot la cele 3 cuvinte...si da ne ramane sa radem amar.. dar romanul e obisnuit sa faca haz de necaz... de cand s-a nascut :)

    RăspundețiȘtergere