sâmbătă, 28 mai 2011

Descoperiri de ultima oră!!!

Ei bine…titlul minte puțin. Nu sunt chiar descoperiri luate literal ca fiind noi-nouțe . Sunt niște chestii confirmate . În ultima vreme am observat că :
- sensurile giratorii  NU sunt doar intersecții circulare realizate pentru fluidizarea circulației mașinii cu porc și varză de la mamița soacră la nanașu . Nu! Sunt locuri unde se dau  băeții cu frâna de mână . Obsesiv de mult! Probabil a devenit o nouă atracție : Ce facem în seara asta ? Mâncăm o șaormă trăiți-ar mă-ta și ne dăm cu bemveu în girator până îi sar planetarele!!!
- indiferent de mărimea orașului e cam același mare grup în ceea ce privește viața socială . E lista de feisbuc scoasă la tablă. Toată lumea dă like la DJ și bineînțeles femeii cu cea mai mare suprafață de piele dezgolită.
- cu cât îți muți discoteca mai în afara localității cu atâta crește interesul . Suntem ființe dornice de deplasare ! În curând , orașele o să fie ca în filmele post-apocaliptice : pustii vinerea și sâmbăta.
- dacă arunci trei blăni , șase pânze și o pereche de boxe de un catralion de watti lângă o băltoacă se cheamă că ai un summer club și e maxim de fiță !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu