miercuri, 7 august 2013

Aseară în parc




           Pentru ca mi-a placut shaorma mare cu de toate, am ajuns sa fiu nevoit sa lupt ca sa returnez în transpiraţie şi osânză ofranda arabilor către noi , cocalarii internaţionali. În tot acest program de purificare , în ochii feisbucului , că doar acolo trăim  second-hand life - the game, a intrat si ideea unei plimbări nocturne de 30 de minute prin parc. Zis si făcut!

Aseară a fost destul de special , pentru că am mers neînsoţit , lucru ce mi-a dat ocazia să practic un voyeurism auditiv , aşa a la scriitorii hipsteri din ziua de azi. Am sacrificat ipodul pentru un moment şi mi-am lansat auzul periferic într-o căutare a vorbelor de duh din jurul meu. 

M-a depăşit , în alergare poticnită , o victimă a steroizilor. La 30 şi un pic , vizibil emasculat. Telefonu' pe hands-free. O clientă , căreia îi duce de grijă că şi-a scrântit glenza de căprioară. Nu îi iese vrăjeala şi se îndepărtează pufăind cardiac dezordonat. Tot pe labă astă-seară!

Mai în faţă încep să mă simt ca-n Pantera Roz. O pereche de amprente ude de labe de picior bărbătesc apar din semi-intuneric în faţa mea. Posesorul îşi umfla muşchii crescuţi pe sapă şi cazma şi încearcă un pariu subtil pentru cât de mult poţi să fugi de carabinieri vs. policia de espana. Tovarăşii lui  , mai neaventuroşi : papuci amândoi , priviri bovine şi vag amuzat-neincrezatoare . Semi-cocalari.


Îi depăşesc scanat de privirea arogantă şi toantă a celui cu picioarele goale. Nu reprezint pericol şi probabil nici victimă de terorizat. Râd în sinea mea. Un glonţ la gleznă îţi doresc. Poate te masează ratatul din fragmentul de mai sus.

Să continuăm prin ruina fantomatică a unui amfiteatru grec . Dincolo de graffiti băşit de pe pereţii coşcoviţi se aud voci umane şoptite. Un ţigănuş din genul : crescut pe mcdonads si kfc şi oaie acasa. Era o copie cu bemveu la 16 ani a lui Manny Delgado din Modern Family. Sugruma ca un piton o topită de zonă rurală incertă şi îi spunea că ta-su îl duce la Ibiţa cu Salam. Ce plm de bar e ăsta fraţilor?


Îmi dau seama la ce serveşte piţipoanca când e beznă afară. E reflectorizanză frate : vezi în lumini ceva roz pe ceva maro şi fosforescent la muian şi sclipit de la pietricica de căcat de pe un dinte cariat. Şi mai dă şi cu semnal acustic că bichonul ei e băieţel dar se îndrăgeşte în fund cu un maidanez mare  trei tufişuri mai încolo. Îmi doresc o lopată. 

Spre ieşire m-a recuperat feisbucu cu o notificare de la cineva cu suflet mare. Pa. Sign off.

very late edit : pe feisbuc ,un user barbat , sotul unei foste colege de munca imi da invitatie sa joc DEEP SEXUALITY!!! Mai bine raman in parc.

Pentru cei de aseară: Parazitii-Da-te-n gatu matii . 

2 comentarii:

  1. Ei bine Andi , ultima data cand am fost in parc , s-a intamplat sa fie de zilele Mihai Viteazu , atunci cand la hipodrom a fost marea punere in scena a bataliei de la Calugareni ... si m-am jurat ca nu mai calc pe acolo ...pentru ca majoritatea venisera acolo ca la circ ... Ion Creteanu era pe scena , dar nimeni nu statea sa asculte , ei venisera sa vada faza cu " ala care cade de pe cal , si-si rupe dintii " ... m-am decis sa plec , cu durere in suflet cand am vazut ce gloata ajunsesera sa fie denumiti de organizatori : public emancipat cu foame pt cultura si istorie ...finalul plecarii mele a fost apotetic : un gibonel ce semana cu Elvis la frizura din profil si care era langa mine exclama foarte ofensat : in pula mea .. ma luarati de la umbrelute si de la mici ca sa prindeti voi loc ... daca nu se fute nimeni in in 5 minute pe aici , eu plec si va las sa faceti sa vreti

    RăspundețiȘtergere
  2. hahahhahhahahahahahaha! trist dar atat de grotesc amuzant! C'est la vie Cickene! Cum plm sa stea Maia Morgenstern si sa se hahaie tembelii ca i s-a lasat curu???

    RăspundețiȘtergere