duminică, 11 septembrie 2011

Telefon la semafor

Acum câteva zile , la semafor , stăteam scufundat în gândurile mele și o durere de cap . Mă trezesc cu un ciocănit în geam . O cerșetoare cu un mobil la ureche îmi zâmbea ca dintr-un advertorial despre cât de importante sunt lucrarile dentare . Siderat deschid geamul . Nici mai mult nici mai puțin , până să zic ceva îmi face semn că shhh…vorbește la telefon! O fi vrând să îmi zică să îi încarc cartela că nu mai are credit să își sune vreo rudă din stolul plecat în țările calde? Nu mai văzusem tehnica asta până acum .Am dat muzica mai încet că părea că se chinuie să audă ce i se spune din telefon. Tăcut , am scos 1 leu din portofel și i l-am întins .  Cu mâna liberă l-a preluat , a înclinat capul în timp ce asculta atentă în mobilul de unde răzbăteau mai multe voci și s-a topit spre mașina din spatele meu . Se făcuse verde și au început ceilalți să claxoneze. La naiba! Oamenii moderni nu au pic de respect pentru o conversație telefonica!

2 comentarii:

  1. N-am inteles niciodata de ce incurajeaza lumea cersitul, cu atat mai mult ca de banii respectivi nu se bucura copiii aceia.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu incurajez cersitul:) oricum respectiva avea la 30 + de ani...mi s-a parut amuzant ca m-a ''sorcovit'' la tupeu maxim:)))

    RăspundețiȘtergere