vineri, 19 august 2011

Zilele de după

        Când eram mai mic am văzut un film care m-a impresionat foarte tare. Se numea The Day After si descria o Americă răvășită de niscaiva megatone de uraniu , plutoniu si alte vrăjeli din astea atomice.  Ideea e că eu voiam să fac un joc de cuvinte legat de faptul ca sunt proaspăt întors din concediu și sunt cam lipsit de chef de viață . Îmi e și lene să scriu dar probabil asta nu ar trebui sa vă spun ca ziceți dupaia că vă dau material de umplutură și nici măcar nu e o varianta print sa va fie utilă în gospodărie. Concediul meu nu e ceva nemaipomenit ca să merite o postare întreagă dar sunt vreo două-trei chestii memorabile ce trebuiesc redate.
1. După o ciorbă târzie și câteva beri pe plajă, prietenul meu Adi a venit cu o chestie foarte misto: Bă tu realizezi că ciorba de burtă e supa INCEPTION?
Aaaa…nuuu?
Da băăă….Deci e ciorbă de BURTĂ pe care o bagi in BURTĂ!! E ca visul în interiorul altui vis!!! Adica INCEPTION bă inculturiștilor care nu vă uitati la filmele lu Di Caprio!
2. Cocalarii care își umplu parbrizul cu  -j de mii de cruci , amulete, talismane, icoane…sunt protejați de Doamne-Doamne într-o măsură direct proporțională cu numărul bazaconiilor atârnate acolo? Pentru ca eu mă gândesc ca ar cam avea nevoie având în vedere ca nu prea  mai diclesc șoseaua de atatea artefacte!
3. Dacă vă greșiți la concedii in Romania si mai ales prin Neptun-Olimp, mergeți la restaurantul Flamingo. Trebuie să o cunoașteți pe Elena Udrea. Cum care Elena Udrea? Șefa de sală! Așa o cheamă. Prietenu Fane a încercat la ea gluma cu Eu sunt Băsescu! Tanti a scos buletinul! Una peste alta vinul e mișto , friptura în sânge și formația localului parcă l-a clonat pe unu dintre aia de la Gypsy Kings. Adica sună bine!
Cam atât că vă zisei că nu sunt inspirat azi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu